| Grad Subotica | |
|
+14Danac DimaBP Vojvoda Напред Бачка Marko 89 Joca Rale BP dunavska76neman Daki86 Шоне patriota-pancevo marko celarevo x-man Cakson 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Grad Subotica Pet Maj 22, 2015 11:18 am | |
| | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Grad Subotica Pet Maj 22, 2015 11:23 am | |
| | |
|
| |
Danac
Број порука : 100 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Grad Subotica Pet Maj 22, 2015 11:42 am | |
| Pitanje za Caksona. Bio sam na Prozivci meni se cini da je taj kvart preizgradjen i preurban u odnosu na druge delove grada. Sve se tu nalazi i bukvalno mi se cini da funkcionise kao grad u gradu. Kafici, kafane, setalista, parkovi, bazen, pozoriste, kladionice, stadion Spartaka, neka hala ako se ne varam, pekare, marketi bukvalno sve kao jedan dobro urban grad. Iako spada u kvartove koji su blizi centru znam da sam se dobro nasetao. Gradi se i dalje previse u odnosu na ostatak takav sam utisak stekao. | |
|
| |
Cakson
Број порука : 30 Join date : 15.05.2015
| Naslov: Re: Grad Subotica Pet Maj 22, 2015 1:15 pm | |
| - Danac ::
- Pitanje za Caksona. Bio sam na Prozivci meni se cini da je taj kvart preizgradjen i preurban u odnosu na druge delove grada. Sve se tu nalazi i bukvalno mi se cini da funkcionise kao grad u gradu. Kafici, kafane, setalista, parkovi, bazen, pozoriste, kladionice, stadion Spartaka, neka hala ako se ne varam, pekare, marketi bukvalno sve kao jedan dobro urban grad. Iako spada u kvartove koji su blizi centru znam da sam se dobro nasetao. Gradi se i dalje previse u odnosu na ostatak takav sam utisak stekao.
Upravo je tako, kompletna infrastruktura. Što se tiče dalje gradnje, i ovog momenta su u izgradnji 2 veće zgrade (jedna sa 6 a druga sa 7 spratova, obe sa preko 60 stanova). Do kraja godine je u najavi još jedna. Fotografije dve zgrade koje se trenutno grade: Od kraja mesne zajednice (baš gde se gradi ona zgrada koja je na prvoj fotki) do početka užeg centra ima nekih 700 metara. Taj potez je planiran za dalju izgradnju u narednim decenijama, cilj je da se što više spoje Prozivka i centar, a samim tim i obogati sadržajima. Trenutno je tamo 3 zgrade u izgradnji. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Grad Subotica Pet Maj 22, 2015 2:13 pm | |
| Najlepsi grad u Srbiji kad bi se malo nasminkao. Bez obzira na Palic jedina mana je sto kao i Somboru nema reku uz sam grad. | |
|
| |
Cakson
| Naslov: Re: Grad Subotica Sub Maj 23, 2015 9:16 am | |
| | |
|
| |
Cakson
| Naslov: Re: Grad Subotica Sub Maj 23, 2015 9:20 am | |
| | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Grad Subotica Uto Maj 26, 2015 12:03 am | |
| Od tih blokova Radijalac mi se cini kao najprijatnije mesto za zivot. To setaliste na Radijalcu mi je poznato, mislim da se to nalazi u centru grada. Bio sam u Subotici vise puta stvarno je lep grad i ima puno potencijala. Za pocetak Suboticani treba da insistiraju na dobijanju univerziteta!!! | |
|
| |
Cakson
| Naslov: Re: Grad Subotica Uto Maj 26, 2015 10:57 am | |
| - NikolaRadjenovic ::
- Od tih blokova Radijalac mi se cini kao najprijatnije mesto za zivot. To setaliste na Radijalcu mi je poznato, mislim da se to nalazi u centru grada. Bio sam u Subotici vise puta stvarno je lep grad i ima puno potencijala. Za pocetak Suboticani treba da insistiraju na dobijanju univerziteta!!!
To šetalište vodi od centra do Hale sportova. Ovde se vidi Aleja celom svojom dužinom, Radijalac i okolina komplet | |
|
| |
Cakson
| Naslov: Re: Grad Subotica Uto Sep 01, 2015 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Grad Subotica | |
| |
|