| 24. kolo: FK Macva - FK BACKA | |
|
+12sportista Шоне UziceFF Rale BP Pera Gogi MarjanRnic 1986Nenad x-man patriota-pancevo miletesic01 Kleka 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне

Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:35 am | |
| Ал сте се расписали има нас са свих страна :D Верујем у победу а и да не победимо није смак света мада би победа изазвала одушевљење какво се дуго не памти. Напред плави! | |
|
 | |
patriota-pancevo

Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:44 am | |
| Pero hvala na dobrodoslici. Samo ime forum kaze da je to mesto za konstruktivnu raspravu i razlicita misljenja. Ja ne zelim nikog da se dodvoravam i da pisem ono sto ne mislim. Ne mogu biti prijateljski nastrojen prema ekipi koja je za bod pobegla Dinamu 1986Nenad ja i dalje ne mogu da poverujem da neko iz Novog Sada dolazi u Palanku da gleda Backu pa jos kazes da si isao i u Beograd da ih pratis a rekao sam ti da se za Backu ni u BP ne navija nego tamo navijaju za Zvezdu i Partizan cak i za Vojvodinu a sad su kao nesto krenuli sa akcijama da se navija za lokalni klub. Ako vec hoces da navijas za plave ali prave onda bi trebalo da pocnes da dolazis u Pancevo da osetis pravu atmosferu jednog pravog gradskog stadiona. UziceFF samo se vi Uzicani javite. O vama bih mogao nadugacko ali niste tema. | |
|
 | |
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:48 am | |
| hahha Patriota vrbujes nam navijace hahaha | |
|
 | |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
 | |
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:54 am | |
| Oprsti mi patriota ali moram da napustim forum moram da radim mora se od necega i ziveti ...verujem da cemo vremenom prevazici nesulasice i vase nezadovoljstvo sto Dinamo nije prosle godine usao u PLS . Verujem da znate sta ce se desiti kada Zeljeznicar iz Panceva udje u Srpsku ligu grupa Vojvodina .? | |
|
 | |
patriota-pancevo

Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:56 am | |
| Samo Vi Marjane radite. Pozdrav i prijatan dan Sto se tice Dinama tu nista jos nije reseno, razmisljam da posle nekog vremena otvorim temu ovde ako je u redu verujem da mnoge vase navijace zanima. | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Pet Apr 24, 2015 12:59 am | |
| naravno ,slobodno otvorite jer kroz razmenu misljenja uvek se moze doci do najboljeg resenja ,Jedno je sigurno u meni cete imati iskrenog sagovornika :D | |
|
 | |
NikolaRadjenovic

Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Sub Apr 25, 2015 12:18 am | |
| - MarjanRnic ::
- Metalac i Sloboda imaju najlepsi stadion u PLS a medju lepsima u Srbiji :D verovatno ste nas gledali u Uzicu i videli ste da mi stvarno igramo napadacki fudbal a Slobodi svakako zelimo da ostane u PLS
Jos bih dodao Sabac. Istocna i juzna tribina im izgledaju ovako, postoji neka manja starija zapadna tribina a sever je prazan. Kad bi napravili zapadnu i severnu, popunili ove rupe, stavili krov na sve tribine i reflektore bio bi to najlepsi stadion u zemlji. Ovako sad izgleda. [You must be registered and logged in to see this image.]A ovo je bio neki plan mada ocigledno od toga nista ali mocno izgleda, svaka tribina jednaka. [You must be registered and logged in to see this image.]Idejni projekat navijaca. Veoma lepo izgleda. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
 | |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Sub Apr 25, 2015 12:25 am | |
| Danas moramo osvojiti taj stadion i nova tri boda ,Napred Backa | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA Sub Apr 25, 2015 1:20 am | |
| Danas nema na profilu fb Backe najava utakmice sa Macvom a razlog stvarno ne znam ...? Da li je administratora uhvatila trema :D | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: 24. kolo: FK Macva - FK BACKA  | |
| |
|
 | |
| 24. kolo: FK Macva - FK BACKA | |
|