| 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA | |
|
+8MarjanRnic dunavska76neman Gogi x-man Joca NikolaRadjenovic Rale BP Pera 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dunavska76neman

Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 2:23 pm | |
| isto bih i ja pitao Marjana kao i ti Nikola :D nasa ekipa je jaka i ako se nikom ne budemo sklanjali moguce je i trece mesto po meni jer javor gostuje radniku i nama. ne treba igrati ono 3 za 3 ni sa kim jer mi se borimo za vrh a ne opstanak | |
|
 | |
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 2:32 pm | |
| evo nas ,upravo smo stigli iz Uzica .. :D jako sporo smo isli autobus nije mogao da "vuce teska tri boda "... u Nedelju nas ocekuje najteza utakmica ovog proleca sa Sindjelicem ,bez punog stadiona jako ,jako tesko u novu pobedu ...Plavi momci vas cekaju u nedelju ...svi ste pozvani a docice verovatno najverniji ... :D da pokazu kako se navija za Plave ... | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 2:33 pm | |
| sutra tj. u cetvrtak 16 aprila je trening u 16.30 .h | |
|
 | |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 2:37 pm | |
| Marjane a ovo za superligu i licencu sto pitaju? Jel bi igrali baraz ako na terenu budemo treci odnosno jel se ta licenca moze dobiti sada? | |
|
 | |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 3:33 pm | |
| Svaka čast igračima i štabu. Lepo je videti Bačku na četvrtom mestu druge lige. Ne malerišite pitanjima o licenci. :P Naravno, vidimo se u nedelju. | |
|
 | |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 4:38 pm | |
| Dolazimo obavezno to se ne dovodi u pitanje!!!! 8) Jako dobra prilika da se stadion napuni to su prepoznali svi vidi se po komentarima treba razglasiti o sledecoj utakmici. | |
|
 | |
Vojvoda

Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Sre Apr 15, 2015 5:44 pm | |
| Slazem se. Sto vise izreklamirati utakmicu, istok popuniti nema razloga da stadion ne bude pun protiv Beogradjana! | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Čet Apr 16, 2015 12:54 am | |
| Ljudi sve je moguce ... :D a i za nemoguce treba samo malo vise vremena ... Na nama je da igramo i pobedjujemo , Baraz kao baraz ...hahah pa u njemu je Backa uvek pobedjivala i prolazila u visi stepen ..hahaha secam se iz arhive u klupskim prostorijama baraza iz 1960-1961 kada smo prosli Dinamo a uzivo sam bio akter baraza 1988.g. sa Koprom i Zagrebom a kao sto znate pobedili smo i usli u prvu B ligu stare Juge SFRJ ... Sada vam je valjda jasno zasto smo Pace Tesic,uprava kluba i ja imali dug razgovor oko odlaska nekih nasih igraca u Kanadu ,sve smo ucinili da se afirmisu,da im se redovno isplacuju stipendije ... a sada kada su klubu najpotrebniji velika je verovatnoca da ce da odu usred prvenstva ...e o ovome je Pace pisao "ovakva se prilika dogodi jednom u zivotu " ...ali sta je tu je glava gore idemo dalje ... | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Čet Apr 16, 2015 1:04 am | |
| Ni sam ne znam zasto ali mi u usima odvanjaju reci legednarnog voditelja Mladena Delica "ljudi moji da li je ovo moguce "...a onda mi razum kaze "nema nemoguce misije i za ostvarenje nemoguce misije samo treba malo vise vremena "
| |
|
 | |
patriota-pancevo

Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA Pon Apr 20, 2015 4:04 pm | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA  | |
| |
|
 | |
| 22. kolo: Jedinstvo putevi (Užice) - FK BACKA | |
|