| 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija | |
|
+151986Nenad rimarBP Gogi Neko Danac DimaBP Rale BP vlada budala MarjanRnic Шоне Joca Напред Плави LjubiteljFudbala Pera Kleka 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Sub Mar 28, 2015 2:42 pm | |
| - DimaBP ::
- Imamo i tapkaroše.
I meni ponudise jeftiniju kartu haha :lol!: @Joco, ne bih ja verovao Pancevcima bas na rec. Ne verujem da bi Marjan unistio Backu to su lupetanja. Nadam se samo da nije istina da prelazi u Csk posto vidim da su se oni zahuktali i guraju ih, danas su zeznuli Tekstilac trebali su da vrate 3 boda posto su igrali 3 za 3 a nisu vratili sto znaci da su zagrizli PLS i sigurno ce uci. Zalosno je sto ce Csk opet biti glavni klub u opstini. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Sub Mar 28, 2015 2:49 pm | |
| Zna li iko ista o ovome? Dajte nemojte nas sad zezati... | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Ned Mar 29, 2015 3:57 am | |
| | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Ned Mar 29, 2015 4:01 pm | |
| Nema Marjana nikako ovih dana da ovo opovrgne Mada ovi iz Panceva stalno salju neke lazne informacije pa me ne bi cudilo da opet izmisljaju kao i vise puta do sada. | |
|
| |
SamoVasPosmatram
Број порука : 3 Join date : 30.03.2015 Локација : Pancevo
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 7:12 am | |
| Nema Marjana nece ga ni biti ovde jer vas je zvanicno napustio hahaha.A vi me banujte koliko hocete sto vam istinu govorim i ne vredjam ali znam da istina boli.Presao je u Celarevo i FK Pivara ce u PLS a vi lagano dole nikad necete u superligu,bicete opet sluge Celareva i CSK-ova filijala a vasi igraci ce tamo ici.Mali ste Palancani u svakom smislu ste mali shvatio je Marjan da niko nije dovoljno sposoban da od vas nesto napravi pa ni on i otisao covek gde mu je bolje hahaha.Dinamo pobedio Dolinu 8) | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 7:39 am | |
| Dalo selo Padina "velikom" Dinamu da ne ispadne , samo ne znam kom Dinamu je dalo starom ili novom 1945 ili je u medjuvremenu osnovan jos neki? | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 9:42 am | |
| Svuda pisu ovo za Marjana. Jel zna iko ista ili oni stignu do informacija i pre nas? Covece ovi Pancevci vise prate Backu nego svoj Dinamo. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 11:02 am | |
| postovani prijatelji, pobogu ljudi bio sam u Lisabonu da gledam utakmicu Portugal -Srbija ... zato sam i odsutan par dana ...zar me ne poznajete ,da li vam ja licim na nekoga ko bi "unistio Backu " ili blio koji klub .Ako ste zaboravili vratio sam se u upravu Backe kada se u prolece 2012.g grcevito mucila i borila da zadrzi status u 4 ligi tj. vojvodjanskoj ligi i to smo uspeli zahvaljujuci tome sto je Jedinstvo Stara Pazova kroz baraz uslo u Srpsku ligu ..a onda smo od jeseni krenuli u sezoni 2012-2013. smo bili prvaci Vojvodjanske lige ,pa odmah od sezone 2013-2014.g prvaci Srpske lige u konkurenciji sa odlicnom timovima Dinama,Sente i CSK-a a sada smo visoko plasirani u PLS ...Drago mi je da je CSK prvi u Srpskoj ligi to je klub sa teritorije nase opstine i daj boze da bude prvi ...sto se planova tice ili bar kako ih ja vidim do kraja ove sezone treba ispitati mogucnosti svih nasih igraca a od leta tj. od sezone 2015.-2016 BAcka treba da napadne mesto koje vodi u Super ligu Srbije ...naravno ovo je moj plan i moja ideja a videcemo koliko ce to ljudi u BP i podrzati ...prema tome mene samo interesuje razvoj fudbala i napredovanje nasih klubova jer je to pokazatelj da se kod nas ozbiljno radi po klubovima ... Opusteno ne prelazim ja nigde .. puno pozdrava Marjan Rnic | |
|
| |
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 11:23 am | |
| Puno ste nas obradovali Iskreno prvi put sam se pomalo zabrinuo i poeverovao u ove njihove price jer su svuda to sirili i davali neke dokaze i gluposti ne znam samo zasto to rade. Naravno nisam poverovao u onaj deo da cete da unistite Backu ali oni su poznati po preterivanju. @SamoVasPosmatram, baci neki komentar hahaha? 8) Gledajte vi da opstanete u Srpskoj ligi i ti bodovi su vam poklonjeni nemoj da se pravis da ne znas. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija Pon Mar 30, 2015 11:43 am | |
| Moram da priznam i sam sam se malo strecnuo. Gospodine Rnicu mislim da i vama treba biti cast sto smo se svi ovde zabrinuli, mislim da je to dokaz koliko Vam verujemo i koliko mi obicni ljudi kojima je Backa pri srcu cenimo sve sto ste do sada ucinili i sto cinite za nas i Vas klub. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija | |
| |
|
| |
| 19. kolo: FK BACKA - FK Bezanija | |
|