| 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija | |
|
+17Joca DimaBP dunavska76neman ZarkoPG89 Momir grnja Ludak Gogi Vojvoda GALO MarjanRnic napredBacka Rale BP JovanRaskovic Daki86 x-man Admin 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Pet Okt 31, 2014 11:10 am | |
| To bi bilo lepo videti Malo raznovrsnosti u igri ovi momci to mogu, ne kazem da imamo najbolju ekipu ali solidni su. | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Pet Okt 31, 2014 11:47 am | |
| Nek nam je sa srecom sutra, malo i nas da pogleda bilo bi u redu. | |
|
| |
Ludak
Број порука : 17 Join date : 30.10.2014 Локација : Sa istočne tribine
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Pet Okt 31, 2014 12:20 pm | |
| | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Pet Okt 31, 2014 2:25 pm | |
| - MarjanRnic ::
- razgovarao sam sa strucnim stabom,obecali su mi potpuno drugaciju taktiku od dosadasnje koju primenjuju u BP ...detalje ne smem da otkrivam ali videcete drugaciji pristup igraca od prvog minuta utakmice ,nesto slicno kao u drugom poluvremnu protiv radnika :D
Hvala Vam gospodine Rnicu, neka momci istrce kao u drugom poluvremenu protiv Radnika i niko im nece nista zameriti, kakav god bude rezultat jer su dali sve od sebe, nije sramota izgubiti | |
|
| |
grnja
Број порука : 40 Join date : 05.09.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Pet Okt 31, 2014 8:51 pm | |
| - x-man ::
- MarjanRnic ::
- razgovarao sam sa strucnim stabom,obecali su mi potpuno drugaciju taktiku od dosadasnje koju primenjuju u BP ...detalje ne smem da otkrivam ali videcete drugaciji pristup igraca od prvog minuta utakmice ,nesto slicno kao u drugom poluvremnu protiv radnika :D
Hvala Vam gospodine Rnicu, neka momci istrce kao u drugom poluvremenu protiv Radnika i niko im nece nista zameriti, kakav god bude rezultat jer su dali sve od sebe, nije sramota izgubiti tako je to se trazi.kakav god rezultat ali da konacno izadjemo sa stadiona zadovoljni.igraci su dobili aplazu od najvernijih sa zapada posle svakog meca mogli bi i da uzvrate toj vernoj publici tu ima ljudi koji prate backu vise nego sto igraci ili ja imamo godina i to je za svako postovanje.nadam se sutra dobroj igri pre svega a rezultat treba bi doci sam po sebi | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| |
| |
Momir
Број порука : 13 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Sub Nov 01, 2014 6:04 am | |
| | |
|
| |
Momir
Број порука : 13 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Sub Nov 01, 2014 6:06 am | |
| Eh da na terenu imaju sposobnosti kao u kafani pregazili bi i superligu :D :D | |
|
| |
ZarkoPG89
Број порука : 13 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Sub Nov 01, 2014 9:38 am | |
| Marjane nek neko obavesti ove nove redare da nam ne prave problem kao prosli put kad smo morali da navijamo sa bedema iza gola, mislim da je plava garda kao grupa potpuno korektna, nas zanima samo FK Backa i bez obzira na godine mnogi od mladjih momaka ce vremenom postati pravi ljubitelji naseg ponosa opstine. A vi stariji sa istoka neki ste navijali sa nam pomozite malo Pridruzite nam se ima vas dovoljno svaki mec pa da budemo pravi. NAPRED BACKA! | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija Ned Nov 02, 2014 8:12 am | |
| kao sto je Marjan rekao taktika jeste drugacija nego u prethodnim mecevima, napadalo se sa svih strana doduse nije bas da smo stvorili mnogo prilika. Indjija opasna samo u momentima kad im pustimo inicijativu kao sto je to bilo poslednjih 15 minuta. jako vazan bod pred necu da kazem tesko gostovanje Metalcu jer svako je tesko ali ovi momci su profesionalci to ne treba tesko da im pada. Drzimo prikljucak, dobro je za sada. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija | |
| |
|
| |
| 12. kolo: FK BACKA - FK Indjija | |
|