| 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac | |
|
+15x-man srdjan bp dunavska76neman Pera Daki86 DimaBP MarjanRnic Limanac vlada budala majstorBP LjubiteljFudbala rOLe Joca Vojvoda Kleka 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
srdjan bp
Број порука : 5 Join date : 18.08.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 10:32 am | |
| ne gubite nadu i ne predajte se mi mozemo makar za taj baraz da se borimo jos nije kasno samo hrabro i manje gledajte reprezentaciju | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 10:50 am | |
| nezalaganje, ukrali su mi 2 sata zivota, ovako se publika ne poziva na stadion | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 10:54 am | |
| - x-man ::
- nezalaganje, ukrali su mi 2 sata zivota, ovako se publika ne poziva na stadion
Slazem se. x-man ti uvek kratko ali je*itacno :D | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 11:01 am | |
| Pa ne bih bas rekao da se igraci nisu trudili vise je greska strategije to sto se forsira ceo mec mali Filip Bajic i sto postoji jedna uigrana akcija. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 11:16 am | |
| И на стадиону колико сам чуо већина критикује ту тактику, сморили се људи. Штета што нисмо искористили ову шансу да се приближимо врху пред неколико баш тешких мечева мада можда против Радника и Инђије и одиграмо добро јер ту чисто сумњам да ће победа бити императив посебно са Тривином надалеко чувеном тактиком | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 11:50 am | |
| Danas ipak nisam stigao na mec ali kako vidim i dobro je.Trgnite se ekipa glavu gore i probajte da iznenadite Javor. | |
|
| |
shaneri shabac
Број порука : 9 Join date : 12.10.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 2:00 pm | |
| pozdrav i poshtovanje,,
danas sam prisustvovao mechu izmedju ove dve ekipe navijach sam machve iz shabca i idem svuda pa redom da vas pozdravim i pozelim srecu u nekim drugim mechevima.osecao sam se prijatno na stadionu i chak je atmosfera bila u nekim momentima monotona nije kako prichaju ljudi iz pancheva na srbijasport sajtu.oni kazu da ste ih tukli i ljuvali pratim sajt od kad postoji al bas su ostri prema vama dok sa vashe strane ne vidim to.
shta reci o danashnjem mecu?machva je radila ono shto najbolje ume a to je upravo transformacija iz faze odbrane u fazu napada a napred smo se snasli odlichno.vi ste nekako igrali jalovo i uplaseno kao da ste vi u donjem telu tabele a mi u gornjem i kao da ste vi gost a mi domacin.kod vas sam zapazio samo peticu danas ne znam kako inache igrate ali danas je machva zasluzeno pobedila a milinkovic u njegovom stilu stavio tachku na i.
sa vashe strane jedino publika dobija prelaznu ocenu,onoliko ljudi sam poslednji put na gostovanju video u loznici pre nekoliko sezona ali ne mogu reci da je publika fanaticna vise standard neki ali dupke puna tribina sa krovom,lepo stadionche.i jel mi moze neko reci od kada je to vase rivalstvo sa dinamom iz panceva i jel to samo zbog prosle sezone da su onoliko zapeli?pozdrav za sve forumashe iznenadjujuce dobar forum ne znam da josh neko ima u drugoj ligi.
| |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 2:08 pm | |
| Mi ne osecamo neko rivalstvo prema Pancevcima to se oni loze bespotrebno, nama je derbi mec kada igramo sa Csk-om iz Celareva, ne mogu ljudi da prezale proslu godinu kada su ostali kratki u zadnjem kolu i to zato sto nisu mogli da kupe utakmicu u Sidu, mislio sam da ce to trajati mesec dana ali ovo sto oni pisu je cista patologija, proslo je vec toliko vremena kontam da ni moj deda nije toliko kukao kada je Partizan 66-te izgubio u Briselu od Reala
Cestitke na pobedi | |
|
| |
shaneri shabac
Број порука : 9 Join date : 12.10.2014
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 2:17 pm | |
| hvala palanchani na brzom odgovoru i dobro ste me nasmejali sa ovim primerom i kukanjem hahaha.i ja mislim da preteruju jeste malo bolno sto je bas jedna utakmica presudila ali ni niste je iigrali direktno.mislio sam da je i od ranije neshto.u svako sluchaju hvala vam,,jedno lepo putovanje u lepom gradu.budite nashi gosti obidjite shabac na prolece i dodjite na nash stadion zasluzili ste da i mi vas lepo ugostimo. | |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac Ned Okt 12, 2014 2:20 pm | |
| drago mi je da Vam je bilo lepo u nasem gradu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 9. kolo: FK BACKA - FK Macva Sabac | |
| |
|