| 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo | |
|
+12tebra bp Rale BP Шоне MarjanRnic Vojvoda sportista Danac vlada budala LjubiteljFudbala Joca dimitrije Kleka 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 9:57 am | |
| Kako lepi golovi Avrica i Bajica svaka im cast. Vesa po obicaju siguran iz penala to mnogo raduje s obzirom na proslu sezonu kad smo imali mislim 7 penala a samo jedan dali :D | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 10:16 am | |
| - VojvodaStevanSupljikac ::
- Tu smo samo pratimo lenji smo :D
Videli smo do sad da nema lakih meceva i tako ce verovatno biti i sutra. Ocekujem pobedu ali nikako sa dva gola razlike. Bice jako tesno. Nikako sa dva gola razlike :D | |
|
| |
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 10:30 am | |
| Bravo momci!!! Malo da se razbije monotonija. | |
|
| |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 10:39 am | |
| Malo obratiti paznju na fizicku spremu pojedinih igraca neki su jedva poluvreme izdrzali. Videlo se koliko u odbrani znace mali Ivkovic i Klisura, Zeka nije jos dovoljno oporavljen ali kad i on krene malo jace bice to dobro.
| |
|
| |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 11:02 am | |
| dosta gresaka u fazi napada u predaji lopte, moglo je to da nas kosta ali na srecu protivnik nije iskoristio sanse koje smo im pruzili mi svoje sanse jesmo iskoristili i zasluzeno nosimo 3 boda. taktika mi se ne svidja ali je verovatno uskladjena sa trenutnom spremom igraca | |
|
| |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 11:06 am | |
| - 87tebrabp ::
- dosta gresaka u fazi napada u predaji lopte, moglo je to da nas kosta ali na srecu protivnik nije iskoristio sanse koje smo im pruzili mi svoje sanse jesmo iskoristili i zasluzeno nosimo 3 boda. taktika mi se ne svidja ali je verovatno uskladjena sa trenutnom spremom igraca
Bas tako. Inace mislim da su ovi do sad najlosiji bili, jedini su nam pustili da se razigramo i da su igraci ostalo pribraniji u zavrsnici moglo je biti mnogo ubedljiviji. Doduse i oni su imali prilika. Otvoren mec za razliku od svih prethodnih. | |
|
| |
majstorBP
Број порука : 48 Join date : 29.07.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 11:09 am | |
| Cestitke plavi! Hrabro u Beogradu sledece kolo, kad god smo igrali bunker nista nismo uradili. | |
|
| |
Напред Бачка
Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 11:41 am | |
| Добро је. Прибојавао сам се да ће екипа нервозно ући у овај меч због претходних резултата али од старта се видело да нема нервозе. И кад су Ужичани изједначили некако сам имао осећај да ћемо на крају ипак победити. Мало смо бољи били и заслужено победили. Путари скроз коректна екипа, она њихова осмица Влајко је мало био нервозан но добро :D | |
|
| |
ПлавоБели
Број порука : 15 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 11:59 am | |
| Победа коначно! Нисам данас могао због посла да одем на утакмицу али чујем да смо били бољи. Морамо на нашем стадиону тако а у гостима храбро па шта Бог да. | |
|
| |
banebp85
Број порука : 1 Join date : 19.08.2014
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo Uto Sep 30, 2014 2:01 pm | |
| cestitam na pobedi.zadovoljstvo je backu gledati u drugoj ligi i da se klub nakon toliko godina vratio a sva ova pozitivna atmosfera i sajt i fejsbuk i ovaj forum ostavlja jos bolji utisak.pozdrav svim forumasima i navijacima backe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo | |
| |
|
| |
| 7. kolo: FK BACKA - FK Jedinstvo | |
|