Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
Naslov: Re: Sajt FK Backa Pon Mar 21, 2016 12:37 pm
Konacno i ja mogu da kazem da sajt funkcionise i izgleda onako kako treba uz naravno neke dodatke i obracanje paznje na greske u pravopisu kojih ima da ne kazem redovno ali dosta cesto. Konacno imamo redovne izvestaje, tekstualni prenos na sajtu je za svaku pohvalu. Kad Backa da gol trebalo bi to napisati podebljanim fontom. Eto par sugestija. Marjane otkud Vas kod nas? :D Lepo je videti Vas na forumu opet.
ilovebackapalanka
Број порука : 27 Join date : 06.09.2014 Age : 43 Локација : Bačka Palanka
Naslov: Re: Sajt FK Backa Pon Mar 21, 2016 12:50 pm
Hvala svima na pohbalama i naravno sugestijama. Te, da ne kažem pravopisne greške se podkradu Vidi se da mi Srpsko-Hrvatski jezik nije išao. Ostaje mi da se potrudim i da obećam da će i tih grešaka biti sve manje.
P.S. Učiću Srpski sa klincima. Mladje dete mi je krenulo u 1. Razred
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
Naslov: Re: Sajt FK Backa Čet Jun 23, 2016 10:58 pm
Нови дизајн сајта. Стојане свака част! Видим да си усвојио и моју усмену примедбу од пре неки дан.
ilovebackapalanka
Број порука : 27 Join date : 06.09.2014 Age : 43 Локација : Bačka Palanka
Naslov: Re: Sajt FK Backa Čet Jun 23, 2016 11:08 pm
Pero, prijatelju moj... znaš da sve sugestije uvažavam. Nadam se da sad još lepše izgleda... ranija verzija bila je optimizovana za mobilne telefone ali sad je unapređena. Mislim da je sad sajt "skockaniji" pregledniji i što je najbitnije, BRŽI
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
Naslov: Re: Sajt FK Backa Pon Avg 01, 2016 5:56 am
Не знам да ли сте приметили да је Стојан Малеш освежио сајт са укрштеном табелом у којој се на једном месту виде сви резултати. Све похвале за Стојана. Сајт нам изгледа веома професионално. Још једном, свака част!