| 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA | |
|
+18Marko 89 Vojvoda Напред Бачка Marko73 Pera Kimi94 BraneBP majstorBP Fico boskoKV sportista Joca RashaShea tebra bp LjubiteljFudbala x-man Danac Kleka 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Напред Бачка
Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 11:45 am | |
| | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 1:08 pm | |
| Svaka cast majstori! Idemo iz utakmice u utakmicu,pa ko zna. Svakako nisam ocekivao da cemo u prva dva kola imati 6 bodova. Sad protiv Bsk-a treba popuniti tribine, posebno istok,praviti pritisak od pocetka i pomoci plavima da se uzmu jos 3 boda i zadrzi liderska pozicija makar jos dve nedelje :D Videti Backu na prvom mestu druge lige lepo je bez obzira sto je tek pocela sezona. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 1:35 pm | |
| Cestitke za momke, svaka im cast | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 1:41 pm | |
| I ja se pridruzujem cestitkama. Mnogo Palancana je cekalo na ovo da Backa konacno postane stabilan i jak klub ja jos uvek ne verujem A kako mi je tek drago zbog starijih ljudi, cika Laza sto vice "plavi plavi plavi" na zapadnoj tribini sedi decenijama, gledao je Backu u 2. ligi Jugoslavije pa onda 25-26 godina stagnacije cak i ono propadanje pre par godina i docekao je konacno i ovo. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 1:48 pm | |
| - M89Ivic ::
- I ja se pridruzujem cestitkama. Mnogo Palancana je cekalo na ovo da Backa konacno postane stabilan i jak klub ja jos uvek ne verujem
A kako mi je tek drago zbog starijih ljudi, cika Laza sto vice "plavi plavi plavi" na zapadnoj tribini sedi decenijama, gledao je Backu u 2. ligi Jugoslavije pa onda 25-26 godina stagnacije cak i ono propadanje pre par godina i docekao je konacno i ovo. Cika Laza, cika Mitar, ima jedan deda iz Glozana sto je biciklom dolazio na utakmice Backe pa cak i unuka vodio, bilo bi lepo da ih se klub seti pa da im pokloni pretplatnu kartu | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Sub Avg 23, 2014 1:51 pm | |
| - x-man ::
- M89Ivic ::
- I ja se pridruzujem cestitkama. Mnogo Palancana je cekalo na ovo da Backa konacno postane stabilan i jak klub ja jos uvek ne verujem
A kako mi je tek drago zbog starijih ljudi, cika Laza sto vice "plavi plavi plavi" na zapadnoj tribini sedi decenijama, gledao je Backu u 2. ligi Jugoslavije pa onda 25-26 godina stagnacije cak i ono propadanje pre par godina i docekao je konacno i ovo.
Cika Laza, cika Mitar, ima jedan deda iz Glozana sto je biciklom dolazio na utakmice Backe pa cak i unuka vodio, bilo bi lepo da ih se klub seti pa da im pokloni pretplatnu kartu Ovo ako cita neko iz kluba to bi stvarno bilo dobro. Ti ljudi su sastavni deo Backe i uvek ce biti! | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Ned Avg 24, 2014 12:33 am | |
| Pridružujem se apelu. U prvom kolu sam video i deda Lažu i dedu iz Glozana (došao motorom). Sa tim dedom iz Glozana sam zajedno prošao pola Jugoslavije gledajući Bačku. | |
|
| |
BraneBP
Број порука : 38 Join date : 30.07.2014 Локација : Juzno-Backi okrug
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Ned Avg 24, 2014 6:13 am | |
| Такође подржавам идеју. То би био гест који би тим људима пуно значио а за клуб је то ситница. То су прави навијачи Бачке који нису ту зато што је противник овај или онај него зато што игра Бачка. Били су ту да гледају плаве у јединственој другој лиги Југославије али исто тако и да је гледају пре пар година у зонској лиги како се брука против Борца са Клисе, Звезде са најлон пијаце и слично. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA Ned Avg 24, 2014 6:46 am | |
| Cika Laza je medju prvima kupio kartu a Samko iz glozana neka se javi predsedniku kluba Karpovu i dobice besplatnu kartu ..molim nase verne navijace da dodju i pomognu u pobedi protiv odlicne ekipe BSK Borce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA | |
| |
|
| |
| 2. Kolo: FK Sloga Kraljevo - FK BACKA | |
|