| Viceviiiii | |
|
+8Vojvoda Kleka Marko 89 Joca Корида Детелинара majstorBP dunavska76neman tebra bp 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ПлавоБели

Број порука : 15 Join date : 24.07.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Pet Avg 15, 2014 3:21 am | |
| како земунац изјављује саучешће? туга брате!
| |
|
 | |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Ned Avg 17, 2014 9:30 am | |
| ali ovaj je dobar :D na sahranu mladog kardiologa kolege doneli venac u obliku srca, kad se jedan glasno nasmeja i rece: kakav cete meni kupiti? ja sam ginekolog :lol!:
a i ovaj, stari ali dobar rekli romima ako preplivaju reku da ce postati srbi. odu otac i sin na reku i naravno otac prvi prepliva i izadje na obalu! iza njega njegov sin vice: tata, daj mi ruku gusim se!!!cujes oca:mars u pizdu materinu cigansku
| |
|
 | |
Kleka

Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Viceviiiii Pon Avg 18, 2014 1:26 pm | |
| Prijemni za policiju: - Koliko je 2+2? - 4. Primljen. Obrazlozenje: pametan. Sledeci! - Koliko je 2+2? - 5. - KOLIKO je 2+2? - 3. - KOOLIIIKOOO je 2+2? - 4. - Primljen. Obrazlozenje: snalazljiv.
Sledeci! - Koliko je 2+2? - 5. - KOLIKO je 2+2? - 5. - KOOLIIIKOOO je 2+2? - 5. Primljen. Obrazlozenje: uporan.
Sledeci! - Koliko je 2+2? - 4. - A da nije mozda 5? - Jeste, 5. Primljen. Obrazlozenje: poslusan. | |
|
 | |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Sre Avg 20, 2014 7:51 am | |
| -peca miskovic na dunavu i uhvati zlatnu ribicu kaze mu ribica pusti me ispunicu ti tri zelje pogleda nju miskovic i rece, os ja tebi cetiri? :D -za sledece izbore cemo glasati za alibabu, on ima samo 40 lopova -sta je jedina stvar za koju srbin ne zeli da crkne komsiji? wi fi ruter.  | |
|
 | |
Kleka

Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Viceviiiii Pon Avg 25, 2014 9:34 pm | |
| Dobro jutro :x Pre posla evo Vam jedan vic, al pravi :D
Kaze uciteljica deci u Brazilu: Brojite do 7! Djeca: Muller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schurlle, Schurlle. | |
|
 | |
LjubiteljFudbala

Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
 | Naslov: Re: Viceviiiii Sub Sep 06, 2014 3:33 pm | |
| Krenuo Lala da uci engleski i komsija krene da mu popuje. Komsija - De ces ti da ucis engleski,sta ce to tebi...pa ni pasos bre nemas,neces nigde ni ici, ce ti doci,ma jesi ti normalan... Lala - Pa kad jednog dana umrem i odem u Raj da mogu tamo lepo sa svima da se ispricam. Komsija - A sta ako odes u Pakao? A? Lala - A madjarski vec znam... | |
|
 | |
Vojvoda

Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
 | Naslov: Re: Viceviiiii Ned Sep 21, 2014 2:41 pm | |
| Jedan ne toliko smesan koliko realan vic - Prijatelju stari, od kad se nismo videli, kako su ti deca? Dobro su hvala na pitanju, jedan je zavrsio za ucitelja, drugi za doktora, cerka mi je vaspitacica a najmladji lopov. - Toliko divne dece a lopova drzis u kuci? On nas izdrzava a ostali su nezaposleni. :lol!: | |
|
 | |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Uto Sep 23, 2014 6:40 am | |
| -ide seljak putem noseci gredu na ledjima, sretne antu pavelica koji ga pozdravi za dom! a seljak mu odgovori ne, nego za štalu… :D | |
|
 | |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Pon Okt 13, 2014 9:35 am | |
| Pita unuk dedu: deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim? A deda ce na to: sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije! | |
|
 | |
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
 | Naslov: Re: Viceviiiii Ned Okt 26, 2014 5:39 am | |
| Razgovaraju dva seika: - Ja volim sportske tipove zena! - I ja. Juce sam se ozenio rukometnom reprezentacijom. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Viceviiiii  | |
| |
|
 | |
| Viceviiiii | |
|