| FK Backa - himna kluba | |
|
+22vlada budala Напред Бачка Vojvoda djomla bgd SirkBP patriota-pancevo Rale BP miletesic01 x-man MarjanRnic Daki86 Ludak Gogi tebra bp BraneBP napredBacka Ланми Marko 89 plavagarda89 LjubiteljFudbala sportista Admin 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Uto Apr 21, 2015 4:42 pm | |
| Mi imamo jednu pesmu iz studija a koliko vi imate? Koliko znam ni jednu. Nama pricas o tome kako smo se uzdigli a ti kao da navijas za Niski Radnicki a ne za Dinamo iz Panceva. Kao sto vidis ima nas "seljana" koji cemo navijati za Backu ko god da dodje i budi siguran da Backa ima vise takvih navijaca nego sto je to kod vas slucaj s obzirom na to koliko ste blizu Beograda i koliko ste povezani, vi tamo dodjete kao predgradje bukvalno. U Pancevu svi navijaju za Zvezdu ili Partizan a neki cak i za Rad. Ne pripadate zvanicno Beogradu ali ste mnogo blizi od Mladenovca, Lazarevca, Obrenovca i nekih drugih mesta koja pripadaju gradu Beogradu. | |
|
 | |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Sre Apr 22, 2015 8:43 am | |
| | |
|
 | |
djomla bgd
Број порука : 9 Join date : 05.05.2015
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Sub Maj 09, 2015 4:11 am | |
| na prvo slusanje onako ali na drugo slusanje mi se dopala bas je karakteristicna muzika za taj kraj srbije. jel imate jos snimljenih pesama na jutubu osim ove pesme? | |
|
 | |
Vojvoda

Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Ned Maj 10, 2015 6:17 am | |
| Mislim da nemamo osim himne ni jednu snimljenu pesmu u studiju nek me neko ispravi ako gresim. Mozda bude uskoro | |
|
 | |
Напред Бачка

Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Pet Avg 28, 2015 4:46 am | |
| - Admin ::
- Evo Vam i himna Backe, jedna od najstarijih himni fudbalskih klubova u Srbiji napisana davne 1946. godine i otpevana u Beceju na utakmici Jovan Crni - Backa.
https://www.youtube.com/watch?v=1Zo9fZV01EI
Tekst :
Mi sportisti, Palancani, plavu boju nosimo, gol za golom mi dajemo, i pobede nosimo.
Mi se gola ne bojimo, jer ga znamo i dati, protivnici racunajte, da cemo se boriti. Реците Милету Кременовићу да пушта химну Бачке сутра! | |
|
 | |
vlada budala

Број порука : 85 Join date : 31.07.2014 Локација : Gde i Backa!
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Pet Apr 08, 2016 11:22 am | |
| Cika Mile ne zaboravite da pustate himnu sutra!!!! Upravo je slusam na telefonu!!!! | |
|
 | |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Pet Apr 08, 2016 10:27 pm | |
| - vlada budala ::
- Cika Mile ne zaboravite da pustate himnu sutra!!!! Upravo je slusam na telefonu!!!!
Necemo zaboraviti ,hvala Vlado Himna se pusta pred sam pocetak utakmice kao i uvek | |
|
 | |
nagib

Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Sub Apr 09, 2016 12:51 am | |
| Možda sam previše razmišljao pa će neko reći da preterujem, ali evo barem kao ideja :
Da se himna , naravno s poštovanjem prema autoru , kako se to kaže u žargonu , OBRADI Konekretno mislim da se snimi naravno sa originalnim textom ali da se muzički dodatno potkuje. Recimo da Santos Braders Bend odsvira i otpeva naravno himnu sa prizvukom blagog RNR . Naravno da ne ispadne od himne neki treskavac. Već da se doda malo više tonaliteta u nekoliko oktava i sa više instrumenata od same tamburice koju naravno ne treba izostaviti. A naravno bi bilo dobro i višeglasje kao simulacija publike...
Ne mislim da originalna himna nije dobra i da je treba zaboraviti ali s obzirom da se krenulo sa promenama NAPRED, mislim da bi i nova verzija himne doprinela ukupnom utisku kada neko sa strane (mislim van Palanke) čuje i vidi da se ovde radi i da ima promena naravno na bolje !!!!! | |
|
 | |
SirkBP
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Sub Apr 09, 2016 3:02 am | |
| Ili recimo da se spoje više palanačkih bendova i muzičara tipa Paket Aranžman bend,Santos Brothers bend,tamburaši... da se sve snimi kod Davida Blagojevića | |
|
 | |
SirkBP
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba Sub Apr 09, 2016 3:06 am | |
| Pa da se snimii nekoliko varijanti himne,u starogradskom duhu,u rock maniru,pop maniru pa da se odluči koja je najbolja. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: FK Backa - himna kluba  | |
| |
|
 | |
| FK Backa - himna kluba | |
|