Naslov: Re: Vasa omiljena mesta za izlazak u BP Pet Apr 15, 2016 9:30 am
auuuu od oktobra evo pola godine tačno a da niko nije išao u kafanu ??? leleleeeeeee...
pravac korner kod Grige večeras
Inače sam toliko kafana obišao po Vojvodini da mi ove domaće više nisu ni zanimljive...
A najjači utisak , evo kobajla će reći, u Vrbasu pre prijateljske utakmice u kafani Žabljak... konobarica sa sve pelenama ... jadna ......
Stvarno su ovde sve sportisti a ne ko ja sa dve LEVE noge. Pa niko ne ide u kafanu
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
Naslov: Re: Vasa omiljena mesta za izlazak u BP Pet Apr 15, 2016 9:31 am
uuuff ispravka ... tema je mesta za izlaske u BP
malo sam promašio ...... kafanu
Dunav
Број порука : 38 Join date : 14.09.2014 Локација : Ilok
Naslov: Re: Vasa omiljena mesta za izlazak u BP Ned Mar 26, 2017 4:40 pm
Da li se u Obrovcu (bemu mislim da je Obrovac u pitanju, bilo je to jako pijano ljeto ) jos uvijek svira ispod onog satora?
Dunav
Број порука : 38 Join date : 14.09.2014 Локација : Ilok
Naslov: Re: Vasa omiljena mesta za izlazak u BP Ned Mar 26, 2017 4:43 pm
Vec duze vrijeme ne izlazim ali kad se izlazilo po Palanci..kretalo se iz Aleksandrije jer su neki prijatelji zamislili da se tamo lako dodje do neke cupi pa onda u onaj klub roof se islo, na cardu na Dunavu ili izvan Palanke, u Obrovac(vjerovatno) i ni ne sjecam se vise. A volio sam nekad doci na pice u onaj kafic u centru koji je bio prije Aleksandrije, bemu ne mogu se imena sjetiti, tamo je dobra mjuza bila i bas mi je bilo dobro, e da ne zaboravim Hard Rock caffe u Celarevu
Напред Бачка
Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
Naslov: Re: Vasa omiljena mesta za izlazak u BP Sub Avg 19, 2017 4:08 pm
Бос гори, убили су конкуренцију. Ноћни провод у Паланци никад није био лош по мени. Нису ту само народњаци, увек су постојале и алтернативе попут Вивера, Паба, Руфа, Бурета, Стејџа итд...