| Sta najvise fali nasem gradu? | |
|
+9Vojvoda Pera DimaBP Daki86 Gogi tebra bp BraneBP Joca Danac 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Pet Maj 13, 2016 6:43 pm | |
| | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Pet Maj 13, 2016 6:49 pm | |
| - LjubiteljFudbala ::
- Joca ::
- Fali mnogo toga ali leglo bi jedno dva parka, jedan negde na Dunavu ali blize mostu a ne sve da bude na jednom mestu i jedan u centru grada ali da ne bude kod narkica ili opstine. Takodje i pozoriste.
Nisam primetio to a svaki dan setam ka Dunavu bas tuda kraj Tikvare. Ali komunalna policija zasto ne. Bas dobra tema. Verujem da si pogrešno citirao drugi post. I ja sam skoro svaki dan na Dunavu, ne znam kako nisi primetio. Komunalna policija nije realna, zbog troškova i veličine grada, ali bi bilo dobro dati to u nadležnost lokalnoj policiji. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Pet Maj 13, 2016 6:58 pm | |
| Pogresan citat da. Primetio sam ali ne nesto previse a i ja sam stariji covek nosim naocare tako da dok ne ugazim ja i ne primetim | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Sub Maj 14, 2016 6:37 am | |
| Uvek zanimljiva tema. Jel neko bio skoro do Bagera fino su ga sredili bas sam se iznenadio kad sam video novi pesak na plazi i sve ono s obzirom koliko je bio zapusten u odnosu na Dunav i Tikvaru. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Sub Maj 21, 2016 5:16 pm | |
| Доста тога стварно не знам шта бих издвојио јер толико тога има незавршеног да не причам о неким новим пројектима. Требало би оживети ове градске теме, очито да ова мала али одабрана чета са форума има велики медијски утицај само кад хоће | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Ned Maj 22, 2016 4:03 am | |
| Čelnici opštine se stalno hvale kako je grad nezadužen. To jeste lepo, ali ta činjenica može lepo da se iskoristi uzimanjem nekog kredita (ili npr. izdavanjem municipalnih hartija od vrednosti) i da se završe bitni projekti u BP kao štto su bazen i pozorište, da se srede plaže i dr. Kredit nije ništa loše, naprotiv, samo da se novac iskoristi pametno. Kad se setim da je BP imalal suficit jedne godine (moguće i prethodne), i još se hvale time. Lokalna samouprava nije tržišno orijentisana organizacija koja ima za cilj ostvarivanje profita. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Ned Maj 22, 2016 3:44 pm | |
| Kljucno je to sto kazes da se novac pametno iskoristi. Kad bi se uzeo kredt velika je sansa da bi opstinari sebi uzeli deo tog kolaca verovatno veci deo a od ostatka nekvalitetno obavili ono zbog cega su i uzeli kredit. Nisam stranacki obojen i nisu mi bitne stranke ali svojevremeno Kertes mi je bio simpatican. Sta mislite o ovom Susnici sto je sad predsednik opstine? Pricaju navodno da je vredan i da zeli da resi mnoge neresene projekte i da zapocne nove. Sta mislite o tome? | |
|
| |
Daki86
Број порука : 135 Join date : 07.08.2014
| |
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Pet Maj 27, 2016 3:25 am | |
| | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? Uto Sep 27, 2016 3:07 pm | |
| - Joca ::
- S obzirom na povrsinsku velicinu grada rekao bih da nam fali jedno 10-15 hiljada ljudi. Grad bi dodatno zivno. Tako nesto s obzirom na katastrofalno nizak natalitet u Srbiji moze se uraditi samo mehanickim prilivom odnosno dolaskom ljudi u nas grad a tako nesto moguce je samo jacanjem privrede i otvaranjem vise hiljada radnih mesta. Izuzev stanovnistva fali jos mnogo toga poput novog pozorista, zavrsavanjem otvoreno-zatvorenih bazena, novog mosta, sredjivanje priobalja Dunava, Tikvare, Bagera i regatnog jezera. Jedan veliki korak na sportskom planu jeste plasman Backe u superligu, sredjivanje stadiona i dobijanje pomocnih terena to su sve veoma znacajne stvari za buducnost grada. Trebalo bi spojiti rukomentne klubove u jedan pod imenom RK Backa, danas postoji rvacki klub Backa ali i tek osnovani kik boks klub Backa, raduje sto se klubovi tako zovu moglo bi se osnovati sportsko drustvo Backa pa bi na taj nacin imali lokalni brend i poznato ime sirom zemlje.
Slazem se. 15 000 mladjeg stanovnistva, naravno i radna mesta. Tada bi sve drugacije izgledalo. Ali posto to moze samo u masti treba se zadovoljiti svakim covekom kojeg privuce Backa Palanka i njeni potencijali. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta najvise fali nasem gradu? | |
| |
|
| |
| Sta najvise fali nasem gradu? | |
|