| 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA | |
|
+20Rale BP Шоне napredBacka Joca Daki86 SirkBP NikolaRadjenovic LjubiteljFudbala Ventilvoje miletesic01 Vojvoda Neko wolfonix vlada budala nagib Carapan Marko 89 Pera DimaBP dunavska76neman 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Sub Okt 08, 2016 1:31 pm | |
| - Ventilvoje ::
- Vama nije jasno da je Cekovic vezni igrac koji razigrava saigrace? Prosle sezone je bio medju najboljim asistentima
ma mora da se šališ | |
|
| |
nagib
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Sub Okt 08, 2016 1:40 pm | |
| - DimaBP ::
- Muslin je najobičniji cirkuzant i sramota je što je reprezentacija igrala bez špica 45 minuta protiv jebene Moldavije.
Svi selektori su cirkusanti jer oni ne odlučuju ni o čemu. Kako god bilo eto pobediše. Za razliku od poraza od Arzebejdžan i sličnih banana ..... Ja podržavam svaku promenu i pokušaj da se napreduje. A isto tako osuđujem držanja status kvo-a samo da bi neki igrač popravljao statistiku od koje nema vajde za reprezentaciju .... tj tim. Paralelno tome sve se isto odražava kako na klubski tako i na reprezentativni fudbal u Srbiji. A tako je i u svemu u životu. mentalitet je takav i dok se on ne promeni nema ni vidnih promena na bolje | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 4:22 am | |
| Nagib slazem se. S obzirom da nam je do skora bio trener Sinisa "znate li vi ko sam ja" mozemo biti zadovoljni. Cinjenica je da nemamo spica i ne vidim nista lose u taktici. Koliko mozemo evo prilike protiv Austrije da vidimo... | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 4:28 am | |
| Jasno, zato treba da igramo protiv Moldavije koja nije dobila 10+ zvaničnih utakmica bez napadača. Da nam onaj nesrećnik nije namestio prvi gol, ne bi ga dali do sutra. Što se tiče igre bez špica, to je škola onog matorog krimosa Đorića. Sećamo se njegovih izmena protiv Rusa u BG-u kad se igralo za plasman, kad je magarac izvadio Kežmana, a uveo Stankovića. Donelo nam je rez, ali juče. Vezni red: Rukavina, Gudelj, Kolarov i Milivojević. Ko da loptu igraču u noge sa 5m, ćelava mu keva. I još četvorica nazad. Sa osam defanzivnih protiv jake Moldavije. | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 4:33 am | |
| Тема је Раднички (Ниш) - Бачка а не о репрезентацији. За то постоји форумска кафана или да се отвори тема о репрезентацији. | |
|
| |
Neko
Број порука : 392 Join date : 08.09.2014
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 4:36 am | |
| - DimaBP ::
- Jasno, zato treba da igramo protiv Moldavije koja nije dobila 10+ zvaničnih utakmica bez napadača. Da nam onaj nesrećnik nije namestio prvi gol, ne bi ga dali do sutra.
Što se tiče igre bez špica, to je škola onog matorog krimosa Đorića. Sećamo se njegovih izmena protiv Rusa u BG-u kad se igralo za plasman, kad je magarac izvadio Kežmana, a uveo Stankovića. Donelo nam je rez, ali juče.
Vezni red: Rukavina, Gudelj, Kolarov i Milivojević. Ko da loptu igraču u noge sa 5m, ćelava mu keva. I još četvorica nazad. Sa osam defanzivnih protiv jake Moldavije. Svako ima pravo na svoje mišljenje , a ti jedan faktor nisi uzeo u obzir, a i ne možemo misliti isto. Videćemo ko će doneti rezultat i sa kom taktikom pa ćemo onda nešto pričati i onako se samo na kraju rezultat gleda i to je najbitnije | |
|
| |
Neko
Број порука : 392 Join date : 08.09.2014
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 4:39 am | |
| - Pera ::
- Тема је Раднички (Ниш) - Бачка а не о репрезентацији. За то постоји форумска кафана или да се отвори тема о репрезентацији.
Neki detalj u vezi reprezentacije smo povezali sa Bačkom pa su onda neki otišli daleko od bilo kakve teme... | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 5:10 am | |
| Naravno, nije problem, nije ovo KPJ forum da svi moramo da imamo isto mišljenje.
Prvi kažem da nije problem nama u selektorima, samo me nervira postava sa 8defanzivnih protiv moćne Moldavije. I naravno da želim Muslinu i momcima sreću.
Izvini PEro, to je to od mene. Neka admin prebaci na odgovarajuću temu. | |
|
| |
nagib
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 8:56 am | |
| - Pera ::
- Тема је Раднички (Ниш) - Бачка а не о репрезентацији. За то постоји форумска кафана или да се отвори тема о репрезентацији.
Ajd da kažem da sam ja malo skrenuo sa teme a vezano za taktiku koju sam spomenuo. Malo smo uporedili pa je otišlo u off.. Inače mislim da nije velika razlika u odnosu kad igramo 4-2-3-1 kod kuće. Razlika je samo u tom 1 koji se zove golgeter, špic , centarfor .... kurta murta | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA Ned Okt 09, 2016 9:53 am | |
| Шта прогнозирате за утакмицу против Радничког на Чаиру? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 12. kolo SLS: Radnicki (Nis) - BACKA | |
| |
|