Na žalost nikako da navatamo prve bodove u gostima
ALi dobro za sve ima vremena. Svi su već odavno videli da nemamo špica koji će da postiže golove. Nekako sam skeptičan da će bilo ko od igrača koje imamo za tu poziciju , da uđe u formu
Definitivno treba tražiti rešenje za to ko će da postiže golove. Ako nastavimo ovako da guramo igrače koji nemaju kvalitete za to onda je to isto kao da počinjemo utakmicu sa igračem manje. Šta više ne samo to već kad taj igrač na poziciji špica gubi lopte , sedi u ofsajdu i pravi prekršaje to je onda kao da mi počinjemo utakmicu sa 10 a protivnik sa 12 igrača
Tužno je to ali moramo priznati da je tako
Ja nisam stručnjak ni blizu kao Spaso niti bilo koji trener, ali bih probao nešto novo kad bi se išta pitao. Vidim da nemam golgetera ... OK
Neću ga ni staviti u igru. neko će reći to niko nije nikada uradio...... Pa šta ???
Bolje da imam i igram sa 3 polušpica ili kako god se oni danas zovu a da znam da su kvalitetni i da su u dobroj formi
I onda uz dobro kretanje i praćenje igre stvarati šanse i pokušati i sa udarcima iz daljine ... zašto da ne .... ne mora gol da se postigne iz 5erca !!!
Tako recimo umesto da na protivničkoj polovini budu (primer) Mojsilović, Milovac , Luković i u špicu Čeković ili Zečević ili Galić koji ni nije špic a znao je i te kako da trese mreže iz daljine , ja bih izbacio tog špica i stavio još jednog krilnog ili veznog igrača recimo Macanovića ili Švonju.
zašto da NE ?????
Pod 1 to bi zbunilo protivnika a pod 2 nema šta da izgubimo jer znamo da nam ovi napdači nemaju nikakve šanse da postignu gol.
U suprotnom ako se ništa ne promeni u formi igre nema šta puno da se očekuje na gostovanjima.
Na utakmicama kući je drugačija psihologija jer svaka ekipa drugačije razmišlja kad je domaćin i kada je gost.
I tu može da se proba sa nekim od naša ... koliko ? 2-3 špica ? uffff ... loše ....
Realno nisam razočaran sa utakmicom protiv Mladosti. Želeo sam barem bod ali ipak je ovo realno ...
Samo da bude sreće pa da do kraja ostanemo na tom 14om mestu .....
A maximalno što realno možemo uz dosta sreće je 10to mesto .....
Šta više da kažem ? Plavima želim maximalno zalaganje. Nije ni malo lako. Uz barem malo sreće najiskrenije se nadam i želim im opstanak u SLS
ŽIVELI