|
| 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч | |
|
+28Neko Sloboda Ili Ništa LjubiteljFudbala lune Vojvoda Шоне DimaBP Dzoni Joca x-man backisti fotball goran123 NemirnaBacka vox populi Daki86 Kleka ilovebackapalanka Pera Daka5 SirkBP Milko aimar MarjanRnic miletesic01 nagib Ventilvoje panke09 32 posters | |
Autor | Poruka |
---|
panke09
Број порука : 76 Join date : 21.08.2015
| Naslov: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Čet Apr 28, 2016 1:21 pm | |
| Prvi od tri ključna meča na domaćem terenu | |
| | | Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Čet Apr 28, 2016 2:17 pm | |
| Za one prozivke i kluba i Palanke i svih nas i na stadionu i na forumu bi im trebali utrpati jedno sest komada a i za ponasanje njihovog trenera. | |
| | | nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| | | | panke09
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Čet Apr 28, 2016 2:52 pm | |
| Zahvaljujući bodu u zadnjem kolu prošlog prvenstva protiv Bačke je Sloboda ostala u ligi. Pa valda je red da sad Bačka posle Slobode slavi ulazak u Superligu | |
| | | miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Čet Apr 28, 2016 10:49 pm | |
| - panke09 ::
- Prvi od tri ključna meča na domaćem terenu
Nasa ekipa mora da shvati da se pored toga sto se fudbal "igra " jos vise se "Radi" na terenu,tj moramo da naucimmo da igramo na rezultat a ne "zabavljacki" fudbal da su nas "pune oci a sustinski -da ostajemo bez bodova"...mora neko od igraca da preuzme odgovornost i bude "bezobrazno hrabar na terenu" i da ih "podigne u smislu borbenosti,trcanja i eifkasnosti "...Sve je i dalje u nasim "nogama " a jos vise u "glavama ",kvalitet igraca nije sporan ali moraju promeniti stav prema igri i iz zabavljackog fudbala -svog zadovoljstva preci na fudbal za rezultat .Prva mec lopta je vec u sredu 04.maja i moramo gledati sebe a ne sta rade drugi jer nam se to obija o glavu celo prolece u kome smo u glavama "umislili -sve je gotovo mi smo usli u ligu " ,prekomotan pristup utakmicima a onda nas uhvati kriza igre i rezultata i tesko se vratiti na pravi kolosek ...Sada moramo pobediti Slobodu u suprotnom nece biti dobro ... Tek posle utakmice sa Napredkom igraci su shvatili sta su juce propustili a vremena za propustanje vise nema ,ko moze moze a ko ne nemora ni da igra ...Da li zelimo u super ligu da zelimo ali to i na terenu mora da pokazemo a ne samo da se kroz price zalazemo da zelimo ...Da li igraci mogu da nose taj"pritisak-obavezujuce pobede u sredu protiv Slobode " ,moraju,mogu i morace ako misle da budu i ostanu deo kluba a ne da svi moramo da se stidimo sto ne osvajamo bodove a mogli smo i mozemo ,ko moze moze ko ne moze dovidjenja srecan put ... To ce biti princip od mene pa redom dalje ,mozda smo ih mi razmazili pa se oni "uljuljkali" sada kada je pet do dvanaest moraju da se trgnu i probude i pokazu ko su ,koliko vrede i sta mogu .!!! ovo je istorijska sansa i ne sme se propustiti a ako neko misli suprotno onda nije za nas klub ... | |
| | | panke09
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Pet Apr 29, 2016 3:49 am | |
| Iskreno sam se nadao da Bačka neće izgubiti u Kruševcu, ali šta da se radi život teče dalje i ne vredi kukati. Treba sve snage usmeriti na utakmicu sa Slobodom. Ima još šest "prepreka" do kraja trke, a od toga treba preskočiti samo tri da bi se stiglo do cilja. Ono što je najvažnije i dalje je Bačka najbliže tom cilju, zvanom Superliga | |
| | | MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Pet Apr 29, 2016 3:56 am | |
| - panke09 ::
- Iskreno sam se nadao da Bačka neće izgubiti u Kruševcu, ali šta da se radi život teče dalje i ne vredi kukati. Treba sve snage usmeriti na utakmicu sa Slobodom. Ima još šest "prepreka" do kraja trke, a od toga treba preskočiti samo tri da bi se stiglo do cilja. Ono što je najvažnije i dalje je Bačka najbliže tom cilju, zvanom Superliga
Sami smo sebi "zakuvali i zagorcali "ovo prolece a juce smo ga bas zacinili ...iz jedne utakmice koju su svi vec videli kao 0-0 ,mi smo nonsalantim pristupom i komotnim ponasanjem juce u Krusevcu otezali sami sebi ,tako da protiv Slobode pocinju kvalifikacioni mecevi za super ligu .!!! Igraju nam samo tri boda ... | |
| | | aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Pet Apr 29, 2016 4:41 am | |
| - miletesic01 ::
- panke09 ::
Nasa ekipa mora da shvati da se pored toga sto se fudbal "igra " jos vise se "Radi" na terenu,tj moramo da naucimmo da igramo na rezultat a ne "zabavljacki" fudbal da su nas "pune oci a sustinski -da ostajemo bez bodova"...mora neko od igraca da preuzme odgovornost i bude "bezobrazno hrabar na terenu" i da ih "podigne u smislu borbenosti,trcanja i eifkasnosti "...Sve je i dalje u nasim "nogama " a jos vise u "glavama ",kvalitet igraca nije sporan ali moraju promeniti stav prema igri i iz zabavljackog fudbala -svog zadovoljstva preci na fudbal za rezultat .Prva mec lopta je vec u sredu 04.maja i moramo gledati sebe a ne sta rade drugi jer nam se to obija o glavu celo prolece u kome smo u glavama "umislili -sve je gotovo mi smo usli u ligu " ,prekomotan pristup utakmicima a onda nas uhvati kriza igre i rezultata i tesko se vratiti na pravi kolosek ...Sada moramo pobediti Slobodu u suprotnom nece biti dobro ... Tek posle utakmice sa Napredkom igraci su shvatili sta su juce propustili a vremena za propustanje vise nema ,ko moze moze a ko ne nemora ni da igra ...Da li zelimo u super ligu da zelimo ali to i na terenu mora da pokazemo a ne samo da se kroz price zalazemo da zelimo ...Da li igraci mogu da nose taj"pritisak-obavezujuce pobede u sredu protiv Slobode " ,moraju,mogu i morace ako misle da budu i ostanu deo kluba a ne da svi moramo da se stidimo sto ne osvajamo bodove a mogli smo i mozemo ,ko moze moze ko ne moze dovidjenja srecan put ... To ce biti princip od mene pa redom dalje ,mozda smo ih mi razmazili pa se oni "uljuljkali" sada kada je pet do dvanaest moraju da se trgnu i probude i pokazu ko su ,koliko vrede i sta mogu .!!! ovo je istorijska sansa i ne sme se propustiti a ako neko misli suprotno onda nije za nas klub ... Ocigledno je da se sada traze krivci na trecoj strani a ja to vidim kao ,trazili ste gledaj te,pa neka Spasa ili neko drugi eksperimentise i dalje. | |
| | | Milko
Број порука : 87 Join date : 08.04.2016
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Pet Apr 29, 2016 4:51 am | |
| - aimar ::
- miletesic01 ::
Nasa ekipa mora da shvati da se pored toga sto se fudbal "igra " jos vise se "Radi" na terenu,tj moramo da naucimmo da igramo na rezultat a ne "zabavljacki" fudbal da su nas "pune oci a sustinski -da ostajemo bez bodova"...mora neko od igraca da preuzme odgovornost i bude "bezobrazno hrabar na terenu" i da ih "podigne u smislu borbenosti,trcanja i eifkasnosti "...Sve je i dalje u nasim "nogama " a jos vise u "glavama ",kvalitet igraca nije sporan ali moraju promeniti stav prema igri i iz zabavljackog fudbala -svog zadovoljstva preci na fudbal za rezultat .Prva mec lopta je vec u sredu 04.maja i moramo gledati sebe a ne sta rade drugi jer nam se to obija o glavu celo prolece u kome smo u glavama "umislili -sve je gotovo mi smo usli u ligu " ,prekomotan pristup utakmicima a onda nas uhvati kriza igre i rezultata i tesko se vratiti na pravi kolosek ...Sada moramo pobediti Slobodu u suprotnom nece biti dobro ... Tek posle utakmice sa Napredkom igraci su shvatili sta su juce propustili a vremena za propustanje vise nema ,ko moze moze a ko ne nemora ni da igra ...Da li zelimo u super ligu da zelimo ali to i na terenu mora da pokazemo a ne samo da se kroz price zalazemo da zelimo ...Da li igraci mogu da nose taj"pritisak-obavezujuce pobede u sredu protiv Slobode " ,moraju,mogu i morace ako misle da budu i ostanu deo kluba a ne da svi moramo da se stidimo sto ne osvajamo bodove a mogli smo i mozemo ,ko moze moze ko ne moze dovidjenja srecan put ... To ce biti princip od mene pa redom dalje ,mozda smo ih mi razmazili pa se oni "uljuljkali" sada kada je pet do dvanaest moraju da se trgnu i probude i pokazu ko su ,koliko vrede i sta mogu .!!! ovo je istorijska sansa i ne sme se propustiti a ako neko misli suprotno onda nije za nas klub ... Ocigledno je da se sada traze krivci na trecoj strani a ja to vidim kao ,trazili ste gledaj te,pa neka Spasa ili neko drugi eksperimentise i dalje. Na jucerasnjoj utakmici nas desni bek je ostavio na mene najbolji utisak, a umesto njega je igrao Rogac koji u zivotu nije igrao desnog beka??? Igraci jednostavno dobiju "mudobolju" kada ke on u postavi i to se vidi hteli vi to da priznate ili ne. Protiv Proletera zelja, volja, borba...mene su prijatno iznenadili. Da li nas prati prokletstvo kada je on u postavi? Zasto sada kudite igrace pa zar glavni i odgovorni urednik ovog "filma" nije Spasoje Jelacic? | |
| | | MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч Pet Apr 29, 2016 4:54 am | |
| - Milko ::
- aimar ::
- miletesic01 ::
Nasa ekipa mora da shvati da se pored toga sto se fudbal "igra " jos vise se "Radi" na terenu,tj moramo da naucimmo da igramo na rezultat a ne "zabavljacki" fudbal da su nas "pune oci a sustinski -da ostajemo bez bodova"...mora neko od igraca da preuzme odgovornost i bude "bezobrazno hrabar na terenu" i da ih "podigne u smislu borbenosti,trcanja i eifkasnosti "...Sve je i dalje u nasim "nogama " a jos vise u "glavama ",kvalitet igraca nije sporan ali moraju promeniti stav prema igri i iz zabavljackog fudbala -svog zadovoljstva preci na fudbal za rezultat .Prva mec lopta je vec u sredu 04.maja i moramo gledati sebe a ne sta rade drugi jer nam se to obija o glavu celo prolece u kome smo u glavama "umislili -sve je gotovo mi smo usli u ligu " ,prekomotan pristup utakmicima a onda nas uhvati kriza igre i rezultata i tesko se vratiti na pravi kolosek ...Sada moramo pobediti Slobodu u suprotnom nece biti dobro ... Tek posle utakmice sa Napredkom igraci su shvatili sta su juce propustili a vremena za propustanje vise nema ,ko moze moze a ko ne nemora ni da igra ...Da li zelimo u super ligu da zelimo ali to i na terenu mora da pokazemo a ne samo da se kroz price zalazemo da zelimo ...Da li igraci mogu da nose taj"pritisak-obavezujuce pobede u sredu protiv Slobode " ,moraju,mogu i morace ako misle da budu i ostanu deo kluba a ne da svi moramo da se stidimo sto ne osvajamo bodove a mogli smo i mozemo ,ko moze moze ko ne moze dovidjenja srecan put ... To ce biti princip od mene pa redom dalje ,mozda smo ih mi razmazili pa se oni "uljuljkali" sada kada je pet do dvanaest moraju da se trgnu i probude i pokazu ko su ,koliko vrede i sta mogu .!!! ovo je istorijska sansa i ne sme se propustiti a ako neko misli suprotno onda nije za nas klub ... Ocigledno je da se sada traze krivci na trecoj strani a ja to vidim kao ,trazili ste gledaj te,pa neka Spasa ili neko drugi eksperimentise i dalje. Na jucerasnjoj utakmici nas desni bek je ostavio na mene najbolji utisak, a umesto njega je igrao Rogac koji u zivotu nije igrao desnog beka??? Igraci jednostavno dobiju "mudobolju" kada ke on u postavi i to se vidi hteli vi to da priznate ili ne. Protiv Proletera zelja, volja, borba...mene su prijatno iznenadili. Da li nas prati prokletstvo kada je on u postavi? Zasto sada kudite igrace pa zar glavni i odgovorni urednik ovog "filma" nije Spasoje Jelacic? Jeste Spaso je onaj ko sastavalja tim ,to je tacno i jedino on sastvalja i sastavljace tim jer to je funkcija sefa strucnog staba a za igrace kazem da treba sa vise borbenosti i zelje za rezultatom da ulaze u svaku utakmicu jer bez toga nema pobeda to je moja poruka ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч | |
| |
| | | | 25.коло: ФК Бачка - ФК Слобода (Ужице), среда, 04.мај 2016 17ч | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |